Annulering en betaling

Wanneer een afspraak is ingepland, of wanneer je je hebt aangemeld voor een evenement/workshop bij No-nonsense en Co ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en ga je tevens een betalingsverplichting aan voor de desbetreffende afspraak of het evenement.

No-nonsense en Co behoudt zich het recht voor om in geval van overmacht of te weinig deelname een afspraak of evenement te annuleren. In dit geval zullen wij je dit zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch laten weten. Terugbetaling van het volledige bedrag zal binnen twee weken gebeuren.

Betaling

Een afspraak dient vóór aanvang of op het moment van de afspraak betaald te worden. Indien is overeengekomen dat je achteraf een factuur van ons ontvangt is de betalingstermijn veertien dagen. Bij het afhalen van goederen of het deelnemen kan de betaling worden voldaan door middel van een (digitaal) betaalverzoek. Tenzij anders aangegeven zijn alle bedragen inclusief BTW en exclusief reiskosten. Evenementen en workshops dienen vóór aanvang betaald te worden via de webshop. 

Annuleren adviesconsult
Wanneer wederpartij een afspraak korter dan 48 uur van tevoren annuleert, is restitutie niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk de afspraak te verzetten. Annuleringen zijn mogelijk via telefoon of e-mail. Het inspreken van een voice-mailbericht of het versturen van een whatsapp bericht is mogelijk, maar let op dat de annulering pas definitief is nadat wij dit hebben bevestigd. Indien dit niet gebeurt binnen 48 uur, neem dan nogmaals contact met ons op. Een annulering is pas definitief na onze bevestiging. 

Annuleren workshop, evenement of groeps-rondleiding
Het aanmelden voor een workshop of evenement is op eigen risico. Een gekocht ticket kan niet meer worden geannuleerd, tenzij er een wachtlijst is voor het betreffende evenement. Neem daarom altijd contact met ons op voor de mogelijkheden. Indien de deelnemer verhinderd is of niet kan deelnemen mag het ticket worden doorgegeven of doorverkocht aan derden. Restitutie van het inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. 

 

Om de veiligheid voor u, onszelf en onze dieren te waarboren gelden er bij No-nonsense en Co gelden enkele huisregels.

  • Honden zijn niet toegestaan op het terrein.
  • Open schoeisel, zoals slippers of sandalen, zijn binnen de paddock uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.
  • Kinderen worden begeleid door een volwassene.
  • Paarden en andere dieren op het terrein mogen niet gevoerd worden.
  • Het betreden van ons terrein geschiedt op eigen risico.