Het kan heel wat hoofdbrekers opleveren: het omschakelen naar een paardvriendelijke, natuurlijke huisvesting.
Wij helpen je graag met het opstellen van een goed plan. Of je nu kleine stappen wil zetten, in één keer het hele terrein wil veranderen of een ontwerp voor een meerjarenplan wil maken, wij denken graag met je mee.

Wij hebben jarenlange ervaring met natuurlijke huisvesting voor sportpaarden. In Neerkant hebben we een groot voorbeeld-terrein waar je kan kijken naar een andere manier van het huisvesten van (sport)paarden, en staan er ruim 120 soorten eetbare planten, struiken en bomen. We kunnen je helpen met het ontwerp voor een paardvriendelijke huisvesting, het aanleggen, beplanten en onderhouden van poelen en wadi's, het verkrijgen en/of behouden van goede waterkwaliteit, advies geven over eetbare planten, aanleg en onderhoud van kruidenrijk grasland, het toevoegen van elementen die de fysieke en mentale gesteldheid van je paarden verbeteren en kunnen je adviseren over het proces van omschakelen van huisvesting voor je (sport)paard.

 

Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden en reserveer je gemakkelijk en snel een rondleiding of ontwerpsessie.
Wil je eerst meer informatie of maak je liever per mail of whatsapp een afspraak? Neem gerust contact op en dan kijken we samen wat het beste bij je past.

Rondleidingen en ontwerpsessies