Inspiratiemiddag

In een groepje van maximaal 6 personen gaan we bekijken hoe de huisvesting van onze paarden eruit ziet.
Tijdens de rondleiding kun je al je vragen stellen over deze relatief nieuwe vorm van huisvesting. Er is daarnaast veel aandacht voor eetbare planten, bomen, struiken, kruiden en natuurlijk de poel. We zullen je vertellen over de aanleg, het onderhoud en de voordelen van alle elementen die je ziet. 

Je bent op deze rondleiding altijd van harte welkom, ook als je paard regulier gehuisvest wordt of wanneer je geen eigen paard of pony hebt. Kom gerust eens proeven aan het concept of ideeën opdoen. 

Staat je paard aan huis en ben je benieuwd hoe je jouw tuin en de plek van de paarden tot één geheel kunt maken of hoe jij kunt bijdragen aan het vergroten van de biodiversiteit? Kom dan naar één van deze rondleidingen.

Drinkt je paard uit een natuurlijke waterbron? Neem gerust een potje water mee, we testen het graag voor je! 

Workshop 'paardengeluk'

Ieder jaar geven we speciaal voor kinderen die van paarden en pony's houden een interactieve middag over natuurlijke huisvesting en gedrag. 

Spelenderwijs gaan we met de kinderen bekijken wat de natuurlijke behoeften van paarden zijn en welke vorm van huisvesting daarbij past. 
Hoe leven wilde paarden, wat voor dieren zijn het eigenlijk? We ontdekken het allemaal samen.
We kijken ook naar onze pony's Twinkel en Sproet. Wat doen zij allemaal op een dag, en waarom? Lijken ze op wilde paarden of zie je vooral verschillen? 

Een leuke, interactieve middag vol informatie over het lievelingsdier van jouw kind. 
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ouders mogen mee komen. Jongere broertjes of zusjes blijven bij de ouders. 
De kinderen krijgen allemaal een leuke herinnering mee naar huis. 
Het is aan te raden de kinderen kleren aan te doen die vies mogen worden.