Keukentafelgesprek

Bij een keukentafelgesprek starten we met een uitgebreide privé-rondleiding over het terrein. We vertellen je over de aanleg van een paddock paradise, de voordelen voor je paard en jou, en laten we je zien welke planten er bij ons allemaal staan en waarom. Er is uiteraard tijd om al je vragen te stellen. Daarna gaan we samen aan de slag met de plattegrond van jouw terrein en maken we samen een plan om de huisvesting van je paarden te verbeteren.

Misschien twijfel je nog of deze vorm van huisvesting bij je past. Kom dan gerust eens sfeer proeven en vragen stellen. We vertellen je graag over het omschakelen van een traditionele manier van huisvesten, naar een meer natuurlijke. Ook als je denkt dat de ruimte die je hebt te klein is, of juist zo groot dat je niet meer weet waar je moet beginnen, kom inspiratie opdoen en praten over de mogelijkheden voor jouw terrein en budget.

Als je jouw paard(en) niet dag en nacht buiten wil of kunt zetten zijn er genoeg manieren om hun omgeving interessanter te maken. Je bent altijd welkom, wat je wensen met je paard ook zijn.

 

Stuur ons een mailtje voor meer informatie en het maken van een afspraak.