Aanbod

Rondleiding Paddock Paradise

Wil jij graag een keer komen kijken hoe de huisvesting van onze paarden eruit ziet? Ben je benieuwd hoe je jouw tuin en de plek van de paarden tot één geheel kan maken of hoe jij kan bijdragen aan het vergroten van de biodiversiteit? Kom dan naar één van onze rondleidingen. In een groepje van maximaal 6 personen krijg je een uitgebreide rondleiding waarin je terecht kan met al je vragen. Neem gerust een potje met het drinkwater van je paard mee, we testen het graag voor je! 


Een rondleiding over natuurlijke huisvesting, eetbare planten voor paarden en biodiversiteit. 
Max 6 personen. 

 


Rondleiding wilde tuin

Misschien heb je er wel eens van gehoord: een wilde tuin. Wij noemen het liever een inheemse tuin omdat het er echt niet wild of onverzorgd uit hoeft te zien. Bij ons krijg je een rondleiding door onze tuin, kan je vragen stellen en planten bekijken. Er groeien ruim 120 soorten inheemse planten, bomen en struiken. Misschien heb jij plannen voor jouw tuin, wil je inheemse kruidenstroken combineren met een agrarisch bedrijf, paarden of ander vee, of wil je weten hoeveel werk het allemaal is. Je bent bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze droogteresistente, inheemse, wilde tuin. 

We vertellen je over de aanleg, de ontwikkeling tijdens de seizoenen en het onderhoud. 

Een rondleiding door onze inheemse tuin met wilde planten. 


Ontwerpsessie bij jou op locatie

We komen we naar je toe en bekijken jouw terrein en de mogelijkheden daarvoor. Je kan zowel een advies op locatie plannen als je een paddock paradise wil aanleggen, je poel wil beplanten of wil je wilde bloemen in je tuin.  Ook als je al een plan hebt, je huidige tuin of paardenhuisvesting wil ver-groenen of je poel wil maar niet helder worden, we komen graag bij je langs. Je kan bij ons terecht voor vragen over het verkrijgen van een droge bodem,


Aanplantadvies poel

Je hebt een poel en wil deze gaan aanplanten. Of je wil een poel aanleggen en vraagt je af hoe je dat het beste kan doen. Wij kunnen je helpen met een op maat gemaakt aanplantings-plan. Allereerst testen we de waterkwaliteit, waarna we de juiste planten uitkiezen om deze te verbeteren. Niet iedere plant heeft immers dezelfde eigenschappen. Iedere plant neemt weer een andere stof uit het water op. Met het kiezen van de juiste planten wordt het water zo gezond mogelijk voor je paarden om te drinken. 

 

Heb je geen paarden maar wil je wel een mooie, heldere poel, of heb je misschien ander vee wat uit het water drinkt? Ook dan helpen we je graag! 
Dit plantadvies kan zowel bij ons, als bij jou op locatie. 


Keukentafelgesprek

Als je laagdrempelig wil sparren over de huisvesting van je paard, kom dan voor een keukentafelgesprek. Je krijgt een uitgebreide privé rondleiding over het terrein. Ik vertel je over de aanleg van een paddock paradise en laat je zien welke planten er bij ons allemaal staan. Er is uiteraard tijd om al je vragen te stellen. Daarna gaan we samen aan de slag met de plattegrond van jouw terrein en maken we samen een schets om de huisvesting van je paarden te verbeteren.

 

Klik hier voor de prijzen, mogelijkheden en reserveren. 


Online video-meeting

Heb je al een plan maar wil je nog wat vragen stellen? Ga je een poel aanleggen en wil je weten of je overal aan hebt gedacht, heb je vragen over de drinkwaterkwaliteit of wil je weten hoe jij de kwaliteit van het water wat je paarden drinken kan verbeteren, dan is een online video meeting iets voor jou. 

 

We denken graag met je mee!


Hulp bij aanplanten

Een plan hebben is één ding, het uitvoeren van dat plan is een tweede. Het aanleggen van kruidenstroken met zo min mogelijk vergrassing omhelst meer dan het inzaaien van een zaadmengsel. Wil je een duurzame, onderhoudsarme kruidenstrook, wil je hulp bij het aanleggen van je wilde tuin of het aanplanten van je paddock paradise? Wij kunnen je helpen. Samen bekijken we jouw locatie en bespreken we je wensen. In het juiste seizoen komen wij je helpen met het realiseren van de plannen. We leveren de juiste planten en planten samen met jou alles aan.